Nov 5, 2013

Soal Hati



Assalamualaikum and Salam Ma'al Hijrah for All's umat Islam :)
Harinii nak bercerita tentang SOAL HATI .
 Semua manusia mempunyai perasaan en? Alaaa kalau takdee tu bohong lah .
 Asal couple jee mesti akan memahami hati antara satu sama lain .
Ofcourse laa kan? Hati nii ada yang lembut then ade jugak yang kerass . 

Tapi kalau manusiaa mesti ada yang LEMBUT punye lahhh . 
Kalau dah rase hati tu nak mainkan perasaan seseorang baik tak payah mengaku sayang laaa . Tahu hati seseorang cepat berubah , tapi to be matured laah sikit sayangg . 
"HATI INI BAGAI DICUCU DURI" #Cewahh #Lagu #Pulakk :) . Alaaa biaselaa hati berdarah , bernanah , everything lahh . Huihhh -_-' . Apapun hati aku dahh #Despair# .
 Hati ini dah macam Tembok ! Orang tembak pun dah tak rase ape daa .
 Orang kasi kasih sayang lagi , memangg dah tak rase ape dahh . Hmm Hanya tinggal perasaan cinta akan ALLAH and MY FAMILY :) .
 Hanya diee mampu aku curahkan perasaan yang sayu ini :/ Hati ini memang mudah nak menerima orangg Tapi susah nak melupakan . 
Tapi susah jugak kalau Hati cepat tersentuh sangat juga dapat membahayakan .
So, hanya memaafkan and redho sahajee dapat memhami dengan keikhlasan :) .
 Lastly, So jagelahh hati korangg baik'baik tau ! Jangan ade orang dapat mencederakan, nanti bernanah mamposs nak pergi operate pulakk :) Save You Heart To Your Love :*
 #Byee Assalamualaikum :*

Luah hati Qaseh Eysa sila tekan ini

Oct 22, 2013

Happy Birthday To My Friend :)

Assalamualaikum semua
Harini hari jadi kawan saya . Alaaaaaaaa ima tekan ni warna kuning.*acc fb dia*

Nak tengok gambar dia ? japp ekk nak upload saborr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


Haaaaa itu diaaaaaa

sekarang ni budak ni dah cukup 15 tahun.

Happy birthday Ima. Semoga panjang umur dan murah rezeki. BTW kisah silang jangan dikenang mulakan hidup baru neh. Takmau sedih2 berkedut nanti muka tu . Hehehe
 22/10/2013

Oct 13, 2013

KU BEBAS DARI SEGELE-GELENYE (PMR)


Hyee hai haii :* Assalamualaikum  today intan nak updatee kisah'2 member intan , macam-macam KERENOHH  #GanuBahasee . Korangg nampak en gambar dekat atas tu ? mesti laa nampak :p , okehh dari kana tu ofcourse laa intan then imaa (Onggek) and eysa (Engdek) . Alaaa gengg kitaorang memang ade name semaran . "kalau tak bergurau tak mesra , kalau dah bergurau tak reti bahase " Ke gane gu ? Timee nie kitoreee porgi TELUK CEMPEDAK . Alaahai dekat kuantan tu ! takan tak tahu , Kate orang THR datangg . tapi malangnyee kurang aktiviti . alamaklumlaaa , kiteorng datang pun bukan nakk mean pun . jejalangg jee . =) timee nie kitaorangg belum duduki PMR . sikit pun takdee perasaan nervous , Stylo jjahh ;)
_________________________________________________________________

FUTSAL TIME


 


Haaaaa , nampak kan tiang gol tu :o . Alaaaai kalau tak nampak tu "DOK LAMEE DOH'' . Ahahaha time nie kitaorangg maen futsal dengan bebudak Form1 . woahh bapakk ganas tu takod den :( . Gol kitorang punyee 3orangg kipper . Bijok dok ? ahhaaaa bola takkan masuk maa ! papepun best laa maen dengan mamat nie =) timee kita nak balikk ribut bukan maen kuat lagi . Fulaaamakk dasyatt  :o

SEKIAN TERIMA KASIH

#TAKDE AYAT