Oct 13, 2013

KU BEBAS DARI SEGELE-GELENYE (PMR)


Hyee hai haii :* Assalamualaikum  today intan nak updatee kisah'2 member intan , macam-macam KERENOHH  #GanuBahasee . Korangg nampak en gambar dekat atas tu ? mesti laa nampak :p , okehh dari kana tu ofcourse laa intan then imaa (Onggek) and eysa (Engdek) . Alaaa gengg kitaorang memang ade name semaran . "kalau tak bergurau tak mesra , kalau dah bergurau tak reti bahase " Ke gane gu ? Timee nie kitoreee porgi TELUK CEMPEDAK . Alaahai dekat kuantan tu ! takan tak tahu , Kate orang THR datangg . tapi malangnyee kurang aktiviti . alamaklumlaaa , kiteorng datang pun bukan nakk mean pun . jejalangg jee . =) timee nie kitaorangg belum duduki PMR . sikit pun takdee perasaan nervous , Stylo jjahh ;)
_________________________________________________________________

FUTSAL TIME


 


Haaaaa , nampak kan tiang gol tu :o . Alaaaai kalau tak nampak tu "DOK LAMEE DOH'' . Ahahaha time nie kitaorangg maen futsal dengan bebudak Form1 . woahh bapakk ganas tu takod den :( . Gol kitorang punyee 3orangg kipper . Bijok dok ? ahhaaaa bola takkan masuk maa ! papepun best laa maen dengan mamat nie =) timee kita nak balikk ribut bukan maen kuat lagi . Fulaaamakk dasyatt  :o

SEKIAN TERIMA KASIH

#TAKDE AYAT

No comments:

Post a Comment