Dec 26, 2012

Cinta Abadi


Hye Assalamualaikum All
Saya intan nur shufiza TUAN PUNYA BLOG INI hAhAhA
Cinta Abadi Amirul Izhan Fuyooo !! :)
kisah kami berdua (hok ni nk kabo)
First kenal dekat tangge sekolah jew itu pun kenal dari arwah :(
first dya mintak nombor phone buat2 sombong je tak nak bagi (dalam hati berbunga-bunga)
smpai balik skolah dia mntak dengan niat saya conteng nombor phone dkat tngge dengan kapur je K .
Balik rumah langsung cari phone takut ad call dari last2 takde dan lngsung tidur dalam
pukul 3.00 p.m ad call dari dia dengan m'beri salam . tak smpat nk jawab salam dia tibe2 dia ckap
AWAK SAYA SUKA AWAK SAYA MINAT DEKAT AWAK SAYA NK DEKAT AWAK
SAYA NAK COUPLE DENGAN AWK . AWK SUDI JADI KEKASIH SAYA
Jawapan saya (saya nk fikir dulu dalam hati ad prasaan trhadap dia jgak tau)
Dan Malam itu jugak saya terima dia sebelum terlepas dan mnyesal kan :)
Sekarang hidup saya bahagia bersama dia walaupun asyik bertengkar pstu baik.
Saya dan Dia dah 1Tahun6bulan Hidup bersama harap kekal Amin !
Saya sayang dia saya cinta dia
Iaitu Amirul izhan

K lah smpai disini saja
Assalamualaikum


 amirul










No comments:

Post a Comment