Dec 11, 2011

MISS U MY LOVELY


Hye awak .. macam mane kedaan awak sekarang? saya harap awak sihat sentiase
                            awak saya rindu sangat kan awak lame dah kite tak meet  kan ..
awak sekarang dah lain kurang layan saya call pun tak message lagi lah kenape awak dah tak sayang saya lagi ke? saya nak hubungan kite macam dulu tak nak macam sekarang !!!awak tahu tak saya setiap hari ingat kan awak . awak ingat saya tak?
saya nak awak tahu yang saya sayang sangat2 kat awak
saya tak akan lupekan awak di mane saya berade .
saya still ingatkan awak . saya still sayangkan awk and
everthing !!!!
            if you love me . i love you forever just for you

ILOVEYOUMISSYOUSOMUCH

No comments:

Post a Comment